مواد لازم براي تهيه بستني ايتاليايي در منزل
پودر ژلاتين :يک قاشق چايخوري
شير:يک دوم پيمانه
کره بدون نمک :60 گرم
وانيل شکري :2 قاشق چايخوري
آب :يک قاشق غذاخوري
سفيده تخم مرغ :3 عدد
پودر شکر:يک دوم پيمانه
آب ليمو:يک قاشق چايخوري
شربت قند:يک قاشق غذاخوري
بيسکويت :120 گرم
بستني ايتاليايي
طرز تهيه بستني ايتاليايي
براي درست کردن اين بستني بسيار خوشمزه و مجلسي ابتدا پودر ژلاتين را با آب مخلوط کرده و کنار بگذاريد تا کمي نرم شود.
حالا کره را داخل قابلمه اي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا آب شود .
حالا شير و وانيل را اضافه نماييد و اجازه دهيد شير گرم شده و مواد با هم ترکيب شوند.
حالا ژلاتين را افزوده مواد را هم برنيد و شعله را خاموش کنيد و اجازه دهيد مواد کمي خنک شود.
در اين فاصله 3 عدد تخم مرغ را داخل کاسه اي بشکنيد و سفيده آن را خوب هم بزنيد تا سفت شده و فرم بگيرد.
پودر شکر را کم کم به سفيده ها اضافه کرده و هم بزنيد تا با هم ترکيب شده و غليظ بشود ، در آخر آب ليمو را افزوده و چند ثانيه مواد را هم بزنيد .
در اين مرحله مخلوط شير را کم کم به مواد بالا اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا همه مواد با هم ترکيب شده و يکدست شود. مواد را به آرامي هم بزنيد تا پف سفيده ها از بين نرود.
مواد را داخل بستني ساز بريزيد و طبق دستور آن عمل کنيد. و يا مواد را داخل ظرف گودي بريزيد و به مدت 2 ساعت داخل فريزر قرار دهيد تا منجمد شود.
زماني که بستني خودش را گرفت آن را از فريزر خارج کنيد بيستکوييت ها را خرد کرده و به بستني اضافه کنيد و خوب هم بزنيد د دوباره داخل فريزر قرار دهيد تا با درجه کم جا بيافتد
در صورت تمايل مي توانيد بستني را کمي داخل مايکروويو قرار دهيد تا مقداري نرم شود ، چند اسکوپ از بستني را در بستني خوري و يا ليوان پايه بلند ريخته و با شربت آلبالو و چند عدد گيلاس يا تمشک تزيين کنيد.
نکات تکميلي درباره بستني ايتاليايي به روش هاي ساده
بستني ايتاليايي جزو دسر - انواع بستني ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 30دقيقه
بستني ايتاليايي را مي توانيد در وعده ميان وعده - دسر - سرو کنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 2 نفر مناسب ميباشد .
درباره این سایت